8/12/2010

Fél úton a sírhoz

Eleinte nem akartam elolvasni, a magyar borító egyáltalán nem tetszik, az angol viszont szerintem tartalmazza amit kell. Akkor határoztam el, hogy megveszem mikor az egyik barátnőm ajánlotta hogy olvassak bele. Nagy köszönet neki! Szerintem Jeaniene Frost a vámpír sorozatok között legendát teremtett. Cat és Bones egy annyira elragadó páros, hogy nem lehet letenni a könyveket.
Cat a félvámpír lány, aki megesküdött anyjának, hogy kiirtja a vámpírokat, hogy megbosszulja a múltat. Éjszakánként klubbokba jár, itt hozza össze a sors Bonessal, aki egy mestervámpír. Vajon sikerül-e Catnek legyőzni az előitéleteit a vámpírokkal szemben? Az első rész a megismerkedésükről és egy nagyhatralmú vámpír kiiktatásáról szól. Hennessey egy emberrel szövetkezett céljai eléréséhez, és ez az ember pedig az Egyesült Államok elnökének a posztjára pályázik. A történet akciódús, érzelmes, humoros és erotikus is.Teljesen megbabonázott, egyértelmű, hogy az egyik kedvenc könyvem lett!

A könyv tartalma:
Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése