8/13/2009

True Blood - Inni és élni hagyni 2. évad

A második évad arról szól, hogy Eric teremtőjét Godricot elrabolták, egy olyan vallásos szervezet aki megveti a vámpírokat. Sookie dolga megtalálni, ezért Dallasba utazik. Rközben Bon Tempsben eluralkodik a pokol, mert egy baccháns nő megérkezett a városba, Samet akarja... Később Dallasban kiderül, hogy Sookie nincs egyedül a telepata képességeivel. A sorozat nézése közben fény derül arra is, hogy nem a vámpírok a legkülönösebb lények ebben a misztikus világban, mert vannak "alakváltók" és egyébb furcsa teremtmények...
Sokkie megtalálja Godricot de csapdába esik.. Mikor kikerülnek még egy robbanásos merényletet is túl él.. Eric megmentette és rávette, hogy igyon a véréből.. Vajon hogy hat ez Sookiera? És mindeközben még Bill teremtője, és volt szeretője is feltűnik..

vlcsnap-1787962.png

A 2. évad akciódúsabb mint az első, megismerkedhetünk több szereplővel is k özelebbről. Eric kezd kibontakozni és kimutatni az érzelmeit..Bill teremtett gyermeke Jessica is említésre méltó.. Jason barátjával szerelem alakul közöttük. Későbbiekben jelentőségteljes lesz. Sookie barátnője Tara is megtalálta a szerelmét, de sajnos nem lehet boldog.. Jason és Andy barátsága is alakul.. Ezt az évadot is mindenkinek ajánlom.

truebloodgodric.jpg

trueblood208.jpg



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése